Starta företag

Hitta konferenslokaler i Stockholm

Som företagare är det smart att ha tillgång till lokaler så att du kan anordna konferens, hålla i styrelsemöten och event. Om du har ett mindre kontor eller jobbar hemifrån är det sällan som du har utrymme för lite större samlingar.

Konferens- och möteslokaler i Stockholm

Det finns många anledningar att boka en konferenssal. Du ska hålla i ett event, som en work shop, för utvalda kunder. Eller så behöver ni ett större rum för att komma igång med ett samarbeta. Det kan också vara smart att boka konferensrum i Stockholm om ni som företag behöver komma iväg från de vanliga lokalerna, få tänka nytt och få inspiration. Hos Helio hittar du bra möteslokaler över hela Stockholm. Du kan också hyra work space, alltså stol hos dem. Hitta dina mötes- och konferenslokaler i Stockholm hos Helio, så får du tillgång till all teknik som du behöver.

Konferenslokal för större företagsmöten

Det är skönt att kunna samlas flera företagare på samma plats utan att behöva trängas. Ni vet att tekniken fungerar och att det finns kaffe. Förutom att det finns många trevliga restauranger att välja mellan för lunchen. Det finns många fördelar med att boka ett mötesrum på ett kontorshotell: alla får plats, ni kommer ”hemifrån”, nya miljöer ger nya tankar och alla företagare möts på neutral mark. Det sistnämnda ska inte förringas. Om du driver ett företag kan det vara smart att ibland hyra ett rum för dig och dina medarbetare. Ni får komma iväg från de invanda mönstren och kan lättare fokusera när vardagssysslorna inte pockar på er uppmärksamhet.

Anordna event

Driver du ett onlineföretag kan det vara riktigt smart att anordna ett event för dina följare och kunder. Då får du en möjlighet att skapa en närmare relation till dem och på så vis även utveckla ditt företag. Bra event att anordna är workshops. Det spelar ingen roll om du arbetar med marknadsföring eller håller på med virkning så kommer många följare att uppskatta att få lära sig mer om ämnet på ett mer personligt sätt. Få sitta i samma rum och diskutera problem, visa på lösningar och bara umgås. Eftersom vi lever i en allt mer digitaliserad värld, samtidigt som vi är sociala varelser som mår bra av att ha relationer, så kommer intresset för att träffas IRL att växa. Erbjuder du en tjänst som hjälper andra företagare, särskilt enskilda företagare som arbetar hemifrån, så kommer ditt event både ge dem kunskap, nätverk och inspiration. De kommer att få mer än bara den kunskap som du har att förmedla.

För att anordna ett lyckat event kan det vara smart att samarbeta med en annan företagare. Tillsammans har ni mer att erbjuda än var för sig. Det är också lättare att verkligen skapa ett event och bjuda in om ni är två stycken, förutom att era kunder och följare kommer att uppfatta eventet som större och mer professionellt.