Starta företag

Tryck t-shirt och marknadsför företaget

Tryck upp t-shirts och andra profilprodukter och gör reklam för ditt företag. Oavsett vilket slags företag du driver, så är profilprodukter med företagets logga en billig och effektiv marknadsföringsstrategi.

Tryck upp profilprodukter

Profilprodukter är ett samlingsord för vanliga användbara saker som kläder, muggar, datortillbehör, pennor och paraplyer som är enfärgade och som du som företagare kan trycka din logga på. Eller någon text eller bild. Målet är att på ett enkelt sätt göra reklam för företaget. Ungefär som Adidas och Puma. Det är till exempel smart om personalen i en butik eller verkstad bär varsin t shirt med företagets tryck så att kunder omgående ser vilka som jobbar där. Det ser professionellt och trevligt ut. Dagens profilprodukter håller hög kvalitet och du har många slags t-shirts och andra kläder att välja mellan. Förutom musmattor, godis, muggar och klassikern pennan. Gå in på Medtryck för att skaffa t shirt med tryck till företaget.

Marknadsföringsstrategi

Du kan använda muggar, jackor och pennor med företagets logga på olika sätt. Det är vanligt att företag trycker upp kläder som de ger till sina anställda att använda både på jobbet och fritiden. Vissa företag trycker upp till exempel t-shirts, munkjackor och långärmade tröjor som en slags företagsuniform. Passar särskilt bra i butiker och liknande företag där kunderna går omkring och snabbt ska kunna veta vilka som arbetar där. Andra företag väljer att trycka upp kläder som en slags gåva. Snyggt och ger reklam, men det finns inget krav att de anställda ska bära kläderna på arbetstid. En tredje kategori trycker upp kläder som de aningen ger bort eller säljer till sina kunder.

Driver du en bilverkstad kan det var mycket effektivt att trycka upp muggar, kepsar, pengar och billigare t-shirts som du ger bort till kunderna. Så gör kunderna reklam för dig i sin vardag. När de använder era profilprodukter blir de dels påminda om er, dels kommer de omedvetet att identifiera sig med er.

Du kan också trycka upp profilprodukter som du säljer, som de stora sportmärkena som Nike och modemärken som Peak Performance. Folk betalar för att få göra reklam för företagen! Ska du sälja saker med er logga måste du göra det med stil. Det fungerar särskilt bra inom sport-, mode- och skönhetsbranschen. Då ska du satsa på de dyrare profilprodukterna som Medtryck erbjuder. Det fungerar bara om du har en butik eller webbshop som folk verkligen gillar och identifierar sig med. En profilprodukt som du alltid kan sälja är dock tygkassen. Kunden inte har något att bära saker i och köper heller en tygkasse än plastpåse i kassan.