Starta företag

Strömlinjeforma arbetet med integrerande molntjänster

Idag finns det många plattformar, appar och molntjänster som kan effektivisera arbetet mycket. Med smarta molntjänster kan hela företaget eller organisationen lättare samarbeta och arbeta mot samma mål.

Testa Stratsys plattform

Både stora och små företag har nytta av att arbeta så effektivt som möjligt. Genom att ha allt samlat på en plattform som alla har tillgång till kommer företaget spara både tid och pengar. Stratsys plattform ger er allt som företaget behöver. Den hjälper er att arbeta mot uppsatta mål, enkelt rapportera, arbeta tillsammans på samma uppgifter och ha koll på alla processer. Alla använder samma plattform, men den är utformad för olika roller. Som VD eller chef har du speciella tjänster som underlättar just ditt arbete. På samma plattform arbetar medarbetarna som får hjälp att prioritera uppgifter, samarbeta och arbeta mot era uppsatta mål. Gå in på Stratsys och se hur de kan hjälpa ditt företag eller organisation. Du är i gott sällskap: Vattenfall, Stockholm Stad, Aleris, Stena och Region Stockholm är några av Stratsys kunder.

Produktivitet vs att jobba mycket

När man driver företag är det mycket att hålla koll på. Det är en god anledning att inte bara förlita sig på sin kalender i mobilen. Du behöver en produktivitetsapp för att både göra allt som behövs, men också prioritera rätt. Många företag väljer därför att använda plattformar som Stratsys för att arbeta effektivt. Det är viktigt att göra skillnad på att arbeta mycket och att vara produktiv. Du kan arbeta 100 timmar i veckan, vara jättestressad och ändå inte få in nog med pengar eller hinna med allt. För att du fokuserar på fel saker eller missar att arbeta på rätt sätt. När du är produktiv får du rätt saker gjorda, i rätt ordning och du ser resultat. Du arbetar helt enkelt mer strömlinjeformat. Att vara chef innebär alltid mycket jobb och stort ansvar. Men för att orka och få företaget att växa måste du analysera ditt eget arbete och verkligen se till att du är produktiv. Det är inte arbetstimmarna som räknas, utan vad som blir effekten av arbetstimmarna.

Ha målet i sikte

Det är också lätt att fastna i detaljer, både som chef och medarbetar. Sitta med en mindre uppgift i timmar som egentligen inte har så stort värde. Eller lägga tid på en uppgift som inte behöver bli klar idag, men missa att göra klart något litet som gör att en viktig process står stilla. Ibland ser vi det inte ens. Med Stratsys plattform blir det lättare för både dig och dina medarbetare eller frilansare att prioritera rätt utifrån era uppsatta mål. Istället för att målen främst är något som nämns på personalmötena, så är målen närvarande i det dagliga arbetet. Det gör stor skillnad.

Eftersom plattformen är en molntjänst kan ni använda den var som helst. Det underlättar både om du har återkommande frilansare eller är ute och reser mycket. Den har mycket hög säkerhet, så du kan känna dig trygg att använda den både på kontoret, när du är i London eller Peking.